СПОСОБИ УТВОРЕННЯ ТА КОМПЕТЕНЦІЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД - Shevchenko, A. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено конституційні та муніципально-правові засади утворення територіальних громад в Україні та інших державах. Здійснено аналіз відповідних нормативно-правових актів, завдяки чому зʼясовано особливості компетенції цього первинного субʼєкта місцевого самоврядування.