ЗАХОДИ ОПЕРАТИВНИХ ПІДРОЗДІЛІВ З ПРОТИДІЇ МАСОВИМ ЗАВОРУШЕННЯМ - Hribov, M.; PustovyіO. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Обґрунтовано актуальність питань щодо протидії масовим заворушенням оперативними підрозділами. Окреслено заходи, яких мають вживати оперативні підрозділи в межах протидії масовим заворушенням. Здійснено класифікацію цих заходів на підставі кримінологічних критеріїв. Визначено проблеми законодавчого врегулювання таких заходів, запропоновано шляхи їх розв’язання.