ВПЛИВ ЕТНІЧНОЇ НЕОДНОРІДНОСТІ НАСЕЛЕННЯ НА КРИМІНОГЕННУ СИТУАЦІЮ - Shvets, M.; Hladkivska, O. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Доведено, що протиправні прояви, які турбують суспільство на сучасному етапі розвитку, потребують досліджень першопричин їх виникнення. Аргументовано вплив етнічної неоднорідності населення на криміногенну ситуацію.