УДОСКОНАЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В КОНТЕКСТІ СЕМІОТИКО-ПРАВОВОГО АНАЛІЗУ - Pavlyshyn, O. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено актуальний стан інформаційного забезпечення правової діяльності та визначено напрями вдосконалення законодавчого, правозастосовного, правоосвітнього процесу шляхом використання інтелектуальних систем і технологій у галузі права. Окреслено способи оптимізації правоохоронної діяльності в контексті семіотико-правового аналізу проблем автоматизації правових процедур. Схарактеризовано значення семіотичного підходу для розв’язання актуальних проблем юриспруденції на сучасному етапі розвитку.