СИСТЕМА ПІДСТАВ ВИЗНАННЯ ДОКАЗІВ НЕДОПУСТИМИМИ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ - ОsetrovaO.; Syzonenko, A.; Bryskovska, O. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано теоретичне та законодавче закріплення недопустимості доказів за визначеними ознаками. Досліджено класифікацію за субʼєктом доказування, стадією кримінального провадження, наслідками визнання доказів недопустимими. Розглянуто основні підстави визнання доказів недопустимими, систематизовано їх за певними критеріями.