ПРАКТИКА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СУДУ З ПРАВ ЛЮДИНИ З ПИТАНЬ, ЩО СТОСУЮТЬСЯ ВИЯВІВ ТЕРОРИЗМУ - ТаrаnO.; Tsiupryk, I. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано низку рішень Європейського суду з прав людини, у яких висвітлено зв’язок між дотриманням прав людини й антитерористичною діяльністю держави. Визначено правозахисні стандарти і проблеми правозастосовної практики щодо запобігання та протидії тероризму.