Концептуальні засади становлення та розвитку криміналістики в Україні - Konovalova, V. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Рец. на кн.: Юсупов В. В. Криміналістика в Україні у ХХ–ХХІ століттях : монографія / В. В. Юсупов. – Київ : ФОП Маслаков, 2018. – 556 с.