Актуальне дослідження проблем кримінальної відповідальності за створення злочинних об’єднань та участь у них - Fris, P. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Рец. на кн.: Вознюк А. А. Кримінальна відповідальність за створення злочинних об’єднань та участь у них : монографія / А. А. Вознюк. – Київ : ФОП Маслаков, 2018. – 928 с.