Уроборос III, або семіотичний трикутник і герменевтичне коло - Bocharov, D. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Рец. на кн.: Павлишин О. В. Правова реальність як знакова система : монографія / О. В. Павлишин. – Харків : Право, 2017. – 336 с.