Система юридико-лінгвістичних знань у сучасному праві - Н. Пархоменко (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 2019)
Рец. на кн.: Мінченко О. В. Загальнотеоретичні та методологічні засади системи юридико-лінгвістичних знань : монографія. Київ : Нац. акад. прокуратури України, 2019. 382 с.