Протидія злочинам проти моральності: сучасний стан, проблеми правового забезпечення, міжнародний досвід - М. Стрельбицький (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 2019)
Рец. на кн.: Ємець О. М. Захист суспільної моралі від злочинних посягань : монографія. Київ : ФОП Маслаков, 2019. 560 с.