Використання результатів віктимологічних досліджень у запобіганні злочинам - A. Dzhuzha (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Окреслено напрями здійснення наукових досліджень, спрямованих на розроблення ефективних профілактичних заходів для зниження рівня криміналізації та віктимізації суспільства й задоволення нагальних потреб практичної діяльності правоохоронних органів у цій сфері.