Класифікація потерпілих від злочинів проти власності у сфері будівництва - A. Vavrysh (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Визначено поняття «потерпілий від злочинів проти власності у сфері будівництва». Висвітлено особливості цієї категорії осіб та розроблено їх класифікацію.