Видовий об’єкт злочинів, передбачених ст. 255, 257, 2583, 260 Кримінального кодексу України - A. Vozniuk (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено загальні аспекти питання про видовий об’єкт злочинів. Аргументовано, що злочини, передбачені ст. 255, 257, 2583, 260 Кримінального кодексу України, мають спільний видовий об’єкт. Увагу акцентовано на класифікації злочинів проти громадської безпеки.