Адміністративно-правове забезпечення реалізації права громадян на участь в охороні публічної безпеки та порядку - O. Kostiushko (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто особливості адміністративно-правового забезпечення реалізації права громадян на участь в охороні публічного порядку та безпеки. Проаналізовано зарубіжний досвід залучення їх до правоохоронної діяльності.