Адміністративно-правовий статус центробанків: міжнародний аспект - O. Zapototskа (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито міжнародний досвід адміністративно-правового статусу національних банків. На підставі теоретичного аналізу міжнародного досвіду в цій сфері наведено низку пропозицій та рекомендацій стосовно імплементації в національне законодавство окремих положень.