Прихована фіксація фактів одержання неправомірної вигоди службовою особою в публічно доступних місцях - M. Hribov (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Визначено юридичні проблеми прихованої фіксації одержання неправомірної вигоди службовою особою в публічно доступних місцях. Окреслено причини виникнення цих проблем і запропоновано способи їх вирішення. Сформульовано пропозиції щодо внесення змін та доповнень до ст. 269–271, 273 Кримінального процесуального кодексу України, а також до Закону України «Про оперативно-розшукову діяльність».