Криміналістична характеристика осіб, які вчиняють злочини у сфері будівництва - A. Zapototskyi (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено криміналістичну характеристику осіб, які вчиняють злочини у сфері будівництва. Розроблено їх класифікацію, зорієнтовану на формування ефективної методики розслідування вчинених ними суспільно небезпечних діянь.