Розроблення доктринальних положень пенітенціарного законодавства в сучасних умовах - I. Bohatyriov (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано роль доктринальних положень пенітенціарного законодавства щодо гуманізації позбавлення волі в Україні. Доведено необхідність розвитку пенітенціарного законодавства в сучасних умовах.