Таємниця фінансового моніторингу: сутність, принципи захисту, особливості розкриття - I. Gaievskyi (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито сутність поняття «таємниця фінансового моніторингу». Запропоновано класифікацію принципів захисту інформації між учасниками національної системи боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму та розповсюдження зброї масового знищення. Вивчено законодавчі засади розкриття таємниці фінансового моніторингу.