Завдання та повноваження департаменту захисту економіки національної поліції України - S. Viazmikin (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито нові підходи до завдань та повноважень Департаменту захисту економіки Національної поліції України. Надано пропозиції щодо пріоритетів його діяльності.