Особливості професійної культури юрисконсульта - Ya. Voloshyna (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено професійну культуру юрисконсульта, її внутрішню будову та структурні елементи. Висвітлено способи її вдосконалення.