Здійснення кримінальною поліцією профілактики звідництва - O. Yemets (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто питання щодо здійснення профілактики звідництва для розпусти підрозділами кримінальної поліції в сучасних умовах. Висвітлено правові аспекти правоохоронної діяльності в цій сфері. Розроблено рекомендації для оперативних працівників стосовно профілактики цих злочинів.