Класифікація злочинів, пов’язаних зі знищенням, підробкою або зміною номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу - V. Bondarenko (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено аналіз злочинів, пов’язаних зі знищенням, підробкою або зміною номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу. Доведено, що ці злочини вчиняють в умовах неочевидності, вони мають груповий характер, з огляду на що процесуальним шляхом складно виявити обставини їх учинення та свідків. Обґрунтовано необхідність взаємодії всіх учасників досудового слідства щодо протидії зазначеній протиправній діяльності.