Верховенство права як основоположний принцип державної політики у сфері внутрішніх справ - T. Avakyan (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено теоретичні питання щодо поняття та ознак принципу верховенства права в правовій системі України. Аргументовано актуальність застосування принципу верховенства права під час реалізації державної політики у сфері внутрішніх справ.