Міжнародна взаємодія оперативних підрозділів МВС України з використанням інформаційних технологій у сфері протидії торгівлі людьми - V. Dubyna (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито особливості взаємодії оперативних підрозділів МВС України з використанням інформаційних технологій у сфері протидії торгівлі людьми. Акцентовано увагу на підвищенні рівня усвідомлення важливості зв’язків між торгівлею людьми, інформаційними технологіями та кіберзлочинністю, визначення шляхів взаємодії щодо виявлення, попередження та розслідування таких злочинів.