Зупинення фінансових операцій як засіб запобігання відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом - V. Чернєй (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто актуальні проблеми законодавства та правозастосовної практики щодо визначення правового механізму зупинення фінансових операцій, що мають ознаки легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансування тероризму.