Особливості професійної деформації співробітників державної служби з надзвичайних ситуацій України - V. Kobko (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто природу та форми вияву професійної деформації у співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Наголошено на проблемах її подолання, що обумовлені різноманітністю службових відносин і чинниками особистісного характеру.