Значення молекулярно-генетичної експертизи під час розслідування злочинів - I. Haldetska (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито сутність і зміст молекулярно-генетичної експертизи. Аргументовано її значущість під час розлідування злочинів. Наведено приклади проведення молекулярно-генетичної експертизи в Україні та світі.