Проблеми протидії корупції в Україні - O. Kuzmenko; V. Chorna; V. Feshchuk (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено аналіз корупційних проявів в Україні. Схарактеризовано дрібну та ділову корупції. Особливу увагу приділено концепції політичної корупції, яку використовує правляча еліта з метою захоплення та підтримки влади, а також протистояння політичним конкурентам. Виявлено труднощі в контексті впровадження заходів із протидії корупції компетентними органами, які виконують цю діяльність.