МЕХАНІЗМ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЦИВІЛЬНИХ ВІДНОСИН ЯК ОБ’ЄКТ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ: ГЕНЕЗА ТА СУТНІСТЬ - O. Kalashnyk (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто підходи до визначення поняття механізму правового регулювання цивільних відносин. Запропоновано авторське визначення поняття «механізм правового регулювання цивільних відносин».