КОНСТИТУЦІЙНЕ ПРАВО НА ОХОРОНУ ЗДОРОВʼЯ В СИСТЕМІ СУБʼЄКТИВНИХ ПРАВ ЛЮДИНИ - Yu. Nazarko (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено концептуально важливі поняття у сфері права на охорону здоровʼя. Проаналізовано взаємодію права на охорону здоровʼя з іншими субʼєктивними правами людини в контексті практики Європейського суду з прав людини.