СУЧАСНИЙ СТАН ЗАКОНОДАВЧОГО РЕГУЛЮВАННЯ ОБСТЕЖЕННЯ ЖИТЛА ЧИ ІНШОГО ВОЛОДІННЯ ОСОБИ ШЛЯХОМ ТАЄМНОГО ПРОНИКНЕННЯ В НИХ - S. Podhorodnyi (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено сучасний стан законодавчого регулювання обстеження житла чи іншого володіння особи шляхом таємного проникнення в них. Проаналізовано національне законодавство та міжнародні нормативні документи, що регулюють проведення зазначених дій.