ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ (НА ПРИКЛАДІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ) - O. Polskyi (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено сутність поняття державних органів, зокрема їх призначення. На підставі норм чинного законодавства України узагальнено структурно-організаційні елементи державних органів виконавчої влади. Запропоновано здійснити типологізацію цих органів на прикладі Національної поліції України.