Технічні особливості дослідження місця події в разі крадіжки автотранспортних засобів - V. Drozd (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто поняття слідчого огляду та його види, серед яких виокремлено значення огляду місця події для розслідування крадіжок з автотранспортних засобів. Наведено сутність, завдання огляду місця події таких злочинів. Схарактеризовано тактичні прийоми, які забезпечують досягнення мети огляду. Розглянуто особливості початкового та робочого етапів його проведення.