ПРИНЦИПИ ПРОФЕСІЙНОЇ ЮРИДИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - N. Pеrеpеlytsia (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано тексти правових актів, присвячених регулюванню засад професійної юридичної діяльності в Україні. Схарактеризовано головні принципи юридичної професії, закріплені в текстах нормативно-правових і корпоративних актів, які мають різні сфери застосування, рівні нормативної деталізації, суб’єкти видання.