Правові й організаційні засади протидії транснаціональній організованій злочинності в Україні: концептуальне бачення - V. Beschastnyi (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Рец. на кн.: Жаровська Г. П. Транснаціональна організована злочинність в Україні: феномен, детермінація, протидія : монографія / Г. П. Жаровська. – Чернівці : Чернів. нац. ун-т, 2018. – 568 с.