Уроборос III, або семіотичний трикутник і герменевтичне коло - D. Bocharov (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Рец. на кн.: Павлишин О. В. Правова реальність як знакова система : монографія / О. В. Павлишин. – Харків : Право, 2017. – 336 с.