ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК СЕМІОТИКО-ПРАВОВА ПРОБЛЕМА - Pavlyshyn, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Окреслено напрями вдосконалення законодавчого, правозастосовчого, правоосвітнього процесів і правоохоронної діяльності. Визначено, що логіко-функціональний аналіз і формалізація в контексті семіотичної методології є оптимальними способами підвищення ефективності правової діяльності. Схарактеризовано значення семіотичного підходу для розв’язання низки актуальних проблем юриспруденції на сучасному етапі розвитку.