ЧИННИКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНОПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ФІСКАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ - Rakul, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто основні соціальні, економічні та міжнародні чинники вдосконалення адміністративно-правового регулювання фіскальної політики України.