Засади використання спеціальних психологічних знань у юрисдикційному процесі - Стефанчук , Р. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2019)
Рец. на кн.: Кощинець В. В. Спеціальне психологічне пізнання в юрисдикційному процесі : монографія / наук. ред. М. В. Костицький. Київ : ФОП Маслаков, 2018. 282 с.