АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, ЛІЦЕНЗУВАННЯ ТА НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ США (за аналітичними матеріалами закордонного відрядження делегації МВС України) - Takhtai, O.; Khort, I. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Окреслено результати здійсненого делегацією України відрядження до США з метою вивчення актуальних питань у сфері стандартів, сертифікації та навчально-методичного забезпечення поліцейської діяльності США. Описано корисний для України досвід США в контексті реформування професійної освіти та вдосконалення системи професійного навчання, підготовки та підвищення кваліфікації поліцейських, а також діяльності різних структур правоохоронних органів.