КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ВІКТИМОЛОГІЧНОГО ЗАПОБІГАННЯ ЗЛОЧИНАМ - Kopotun, I.; Savchenko, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Рец. на кн.: Джужа А. О. Віктимологічні засади запобігання злочинам в Україні: теорія та практика / А. О. Джужа. – Київ : Нац. акад. внутр. справ, 2017. – 400 с.