АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПРОЦЕСУАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОКУРОРА НА СТАДІЇ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ - Kuchynska, O.; Serheieva, D. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Рец. на кн.: Рогатюк І. В. Процесуальна діяльність прокурора на стадії досудового розслідування : монографія / І. В. Рогатюк. – Київ : Нац. акад. внутр. справ, 2016. – 544 с.