ДОСЛІДЖЕННЯ АСПЕКТІВ СУБ’ЄКТИВНОЇ СТОРОНИ СКЛАДУ ЗЛОЧИНУ В КОНТЕКСТІ КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВОЇ ПРОБЛЕМАТИКИ - Matviichuk, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Рец. на кн.: Вереша Р. В. Теоретико-прикладні аспекти суб’єктивної сторони складу злочину / Р. В. Вереша. – Київ : Алерта, 2017. – 568 с.