Історико-правове дослідження кримінально-виконавчої системи України - Джужа , О. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2020)
Рец. на кн.: Осауленко А. О. Законодавчі основи становлення та розвитку кримінально-виконавчої системи України (1990–2005 рр.) : монографія. Київ : Вадекс, 2019. 450 с.