Державна політика у сфері цивільної безпеки: теоретичні засади і стратегія розвитку - Кіндюк , Б. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2020)
Рец. на кн.: Тихомиров Д. О. Теоретико-правові засади державної політики у сфері безпеки : монографія. Київ : Поліщук О. В., 2020. 346 с.