Сучасний погляд на теорію судового правозастосування - Шемшученко , Ю. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2020)
Рец. на кн.: Копитова О. С. Теорія і практика судового правозастосування в Україні : монографія. Київ : Маслаков, 2020. 378 с.