Фундаментальне теоретичне дослідження, що має важливе значення для правоохоронної практики - Грібов , М. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2021)
Рец. на кн.: Козаченко О. І. Інститут негласного співробітництва: теорія та практика : монографія. Київ : Розвиток, 2020. 1105 с.