Світлої пам’яті колеги (професора Ю. І. АЗАРОВА) - Чернявський , С.; Макаров , М.; Заїка , С. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2021)
Світлої пам’яті колеги (професора Ю. І. АЗАРОВА)